Ons assortiment bestaat uit de allerbeste producten van de markt. Van anti-aging & vitaminepreparaten tot en met apparaten voor schoonheidsbehandelingen. Dit is de créme de la créme van de  schoonheidsproducten met stuk voor stuk bewezen resultaten! 
Kortom "producten die echt waar maken wat ze beloven"!

  

 

                       CLEANERS

deep-cleansingDeep Cleansing 200ml   43,00€
Reinigingsemulsie voor elk huidtype. Zacht en grondig wordt de huid bevrijd van alle in water en vet oplosbare
onreinheden en tegelijkertijd verzorgd met beschermende substanties.

Zeer geschikt als reiniging van eye-make-up.
freshening-tonicFreshening Tonic 200 ml  43,00€
Bij een optimale gezichtsreiniging hoort niet alleen een cleansing-emulsie, maar ook een tonic.
Deze herstelt de natuurlijke PH-waarde van de huid en geeft een schoon, zacht en fris gevoel.

 

 

COLLAGENS & MORE

Classic Set Nexxt 3 x 30 ml  225,00€
Dit ‘anti-aging Facial Care System’ met 3 perfect op elkaar afgestemde producten vermindert de tekenen van huidveroudering.
Kleine rimpeltjes verdwijnen en de huid wordt jonger en vitaler.

Alleen bij regelmatig gebruik van deze 3 producten kan men een optimaal resultaat bereiken.
Day Collagen 30 ml   79,00€
Day Collagen verzorgt de huid met vitaliserende opbouwstoffen, verbetert de vochtigheid en stimuleert de bloedcirculatie.
De Poriën worden verkleind en het totale huidbeeld wordt verfijnd. Vitamine E neutraliseert de vrije radicalen.
Night Collagen 30 ml   79,00€
Night Collagen ondersteunt het nachtelijke regeneratieproces van de huid. Oplosbare collagenen dringen in de huid en vormen een langdurig vochtreservoir.
Speciale biostimulatoren zetten de stofwisseling aan, waardoor de spanning en elasticiteit van de huid onmiddellijk verhoogd worden.
Exfoliant Fluid Nexxt 30 ml   79,00€
!QMS NEXXT Exfoliant Fluid optimaliseert de huidstructuur. Hoogwaardige fruitzuren lossen de afgestorven, droge cellen op. Er komt een mooie en jeugdige huid De werkstoffen van de NEXXT-technologie dringen tot 15% dieper in. Daarbij zorgt het retard-mechanisme ervoor dat deze ingrediënten gedurende de hele dag afgegeven worden, waardoor de uitwerking vol actief blijft.
 Med Set 3 x 30 ml   225,00€
Dit ‘anti-aging Facial Care System’ met 3 perfect op elkaar afgestemde producten vermindert de tekenen van huidveroudering.
Kleine rimpeltjes verdwijnen en de huid wordt jonger en vitaler. Alleen bij regelmatig gebruik van deze 3 producten kan men een optimaal resultaat bereiken.
Med Dermabrasive Gel 30 ml  79,00€
!QMS Dermabrasive Gel bevat speciaal op de probleemhuid afgestemde fruitzuren en enzymen die afgestorven cellen en verhoorningen oplost. Verstopte poriën, de grootste oorzaak van mee-eters en ontstekingen komen weer vrij. De werkstoffen van de NEXXT-technologie dringen tot 15% dieper in. Daarbij zorgt het retard-mechanisme ervoor dat deze ingrediënten gedurende de hele dag afgegeven worden, waardoor de uitwerking vol actief blijft.

 

                MOISTURIZERS

24h Cream 50 ml   117,00€
Een ideale dagcrème voor ieder moment met ingebouwde klok. Overdag beschermend, ‘s avonds ontspannend en ‘s nachts regenererend. In dynamisch opgebouwde verzorgingscyclussen
ontvouwen zich op maat gesneden werkstoffen met vitaminen (tegen vrije radicalen) en hydraterende factoren, die normaal gesproken alleen met meerdere producten tesamen bereikt zouden kunnen worden.
 
Moisturizing Balance 50 ml   134,00€
Hoogwaardige gezichtsverzorging met Resveratol als radicaalvanger en DNA-bescherming voor extreem droge en gestreste huid. Werkt als Hydro-Night-Balancer. Matrixyl vermindert de rimpels, Ectoine ondersteunt de huid gedurende de nacht tijdens de regeneratie. Door de uitgebalanceerde verhouding tussen oliën en hydratatie kan dit product ook overdag gebruikt worden.
 
Sport Active Cream 30 ml   77,00€
Licht gekleurde dagcrème voor actieve mensen, die er ook zonder make-up goed willen uitzien. Doet onregelmatigheden verdwijnen en geeft een natuurlijke frisse look.
Bevat zonnebescherming (SPF) en een vitaminecocktail die de huid fit maakt gedurende het hele jaar.
 
Cellular Marine 30 ml   239,00€
Revolutionaire anti-aging gezichtscrème met stamcellen van zeevenkel, die niet alleen de eigen lichaamsstamcellen ondersteunt maar ook de productie van
nieuwe huidcellen stimuleert en tevens het metabolisme van de huid verbetert waardoor deze stralender er jonger uitziet. Zeer geschikt voor de dag en/of nacht voor alle huidtdypen.
 
 
 Pearl Touch 40ml+10ml   353,00€
Bijzondere huididentieke crèmebasis zonder emulgatoren, stabilisatoren en andere chemische additieven.
Pearl Touch bevat 100% werkstoffen waaronder Conchiolin. Dit is een proteïne die bestaat uit 20 aminozuren die gelijk zijn aan de NMF van de huid. Deze crème werd ontwikkeld voor degene die het beste voor zijn huid wil en is geschikt voor een rijpere tot droger neigende huid. Ze bevat uitsluitend hoogwaardige natuurlijke inhoudstoffen die bijna gelijk zijn aan de substanties in de huid. Wordt volledig door de huid opgenomen en laat een stralende huid zien al na 1 keer gebruik. De Pearl Touch kan afgewisseld worden met de collagenen maar het is wel belangrijk dat de Exfoliant Fluid erbij wordt gebruikt.
 
 
Ion Skin Equalizer 2 x 30ml   295,00€
Een uniek Anti-Aging-Skincare-Duo, die het nachtelijke regeneratieproces op hoogtoeren brengt. Voor het eerst in de geschiedenis van de cosmetics worden werkstoffen, zonder de hulp van technische apparaten, met microstroom in de diepere huidlagen getransporteerd. Het Ion Skin Equalizer Night Serum maakt gebruik van deze innovatieve technologie waarbij zink en kopergluconaat een elektrisch veld genereren bij het aanbrengen op de huid. Het resultaat is de microstroom die de werkstofmoleculen van de Ion Skin Equalizer Night Cream lineair opstellen en kunnen zo actief in de huid ingesluist worden, zonder de huideigen beschermingsbarrière te beschadigen.

                 

                       

                       EYES

Advanced Intensive Eye Care 15 ml   124,00€
Een rijke crème voor de gevoelige zone rond de ogen. Bezit een actief ingrediëntencomplex afkomstig van de Perzische zijdeboom en Siegebeckia Orientalisplant, dat bijdraagt tot het verstrakken van de oogleden en vermindering van wallen en donkere cirkels onder de ogen. De biopeptide matrixyl stimuleert het aanmaken van collageen en elastine en draagt op die manier bij tot het afvlakken van fijne lijntjes en rimpels. Ideaal als nachtcrème.
Cellular Alpine 15 ml   133,00€
Een sensationeel innovatief anti-aging product dat het gevoelige gebied rondom de ogen effectief beschermt, de stimulatie van nieuwe huidcellen verhoogt, fijne lijntjes,rimpeltjes en lichte “wallen” onder de ogen worden zichtbaar verminderd. De unieke combinatie van ingrediënten en technologie werken in synergie om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. De zijde-achtige textuur wordt snel geabsorbeerd door de huid en verjongt merkbaar het moe uitziende gebied rondom de ogen.

 

 

                      LIPS

Lip line corrector 15 ml  179,00€
Dit krachtig serumcomplex werd exclusief ontwikkeld voor de zone op de bovenlip. Vermindert verticale lijntjes en rimpels op de bovenlip die ontstaan als gevolg van gelaatsuitdrukkingen, gewichtsverlies en het natuurlijke verouderingsproces. Vernieuwde formule gebaseerd op een actief ingrediëntencomplex bestaande uit 4-voudig hyaluronzuur, wakamezeewierextract en phytosterolen. De bovenlipzone wordt gladder en bij regelmatig gebruik gaat deze er ook voller uitzien, met een jeugdig uiterlijk als gevolg.

 

 

                      TREATMENTS

Co-Lectine 3 30 ml   186,00€
High perfection-product voor het verstrakken van de huid. De innovatieve combinatie van hoogwaardige ingrediënten zijn ingekapseld in een gel van hyaluronzuren. Daardoor wordt een tweevoudig effect bereikt: de stimulering van de productie van eigen collageen-3-vezels en tegelijkertijd de ondersteuning van de nieuwe celopbouw. Zeer geschikt als nachtverzorging.
.
 
Skin Tone Light Serum 15 ml   133,00€
Een innovatief serum ontwikkeld om de gelaatskleur te egaliseren en elasticiteit te verbeteren. Een krachtig, actief ingrediëntencomplex bestaande uit soja-isoflavonen, tuinkersextract, hexylresorcinol en oligopeptide-34 blokkeert het aanmaken van melanine. Dit zorgt voor het oplichten van oppervlakkig bestaande donkere vlekken en het voorkomen van pigmentvlekken. De exclusieve combinatie van actieve ingrediënten garanderen tegelijkertijd een goede huidverdraagzaamheid. De hoge kwaliteit van de Antioxidanten beschermen voor vervroegde veroudering van de huid door oxidatieve stress. Zowel ’s morgens als ’s avonds aanbrengen. Kan behalve voor het gelaat ook gebruikt worden voor de handen, armen en decolleté. Om verdere pigmentatie ten gevolge van blootstelling aan UV-stralen tegen te gaan wordt overdag een crème met SPF 15 of hoger aanbevolen.
 
 

Repair 3 Complex 148,00€
 
Repair 3 Complex is een nieuw product van QMS Medicosmetics om roodheid en irritatie te verminderen. Het is een creme-serum en heeft een kalmerende werking op de huid. Voedende oliën geven de huid een optimale hydratatie. TCM Naringenine-chalon is een nieuwe werkstof die roodheid en irritaties gaat verminderen. Panthenol en allantoïine hebben een verzachtende werking  op de huid en verminderen irritaties. Ook geschikt om rosacea te behandelen.

 

                       MASKS

Relax-o-firm Mask 100 ml   83,00€
Pure wellness en ontspanning voor een droge en tot mimiekrimpels neigende huid. Sensationele en innoverende actieve ingrediënten geven een hoog hydraterend effect, stabiliseren en brengen evenwicht in het vochtgehalte tot in de dieper gelegen huidlagen. Diverse huisvriendelijke plantaardige oliën kalmeren de vaak geïrriteerde en vermoeide huid en dragen bij tot een gladde en zachte huid. Dankzij de directe werking van de exotische Acmella Oleracea-plant worden de mimiekrimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderd.
Activator Mask 100ml/8 stuks   75,00€
Een enig in zijn soort unieke Wellness belevenis voor thuis en onderweg. Een verfrissend, ontspannend, vochtbindend en huidverzachtend vliesmasker. Met een direct effect doet het !QMS Activator Mask wonderen op lange vluchten voor een jet-lagged (uitgedroogde) huid. Neemt de tekenen van vermoeidheid en stress weg, zorgt voor een frisse en jeugdige uitstraling.
Hydro Foam mask 150 ml   58,00€
Hydraterende en verstevigende gezichtscrème. Waardevolle zijdeproteïne reguleren de vochtbalans en laat de kleine rimpels verdwijnen. Hoogmoleculair hyaluronzuur geeft een zijdezachte touch aan de huid. Hoogwaardige jojoba-olie werkt ontstekingsremmend (ideaal als aftersun bij zonnebrand). Shea Oleine beschermt de huid tegen huidveroudering en maakt de droge huid weer zacht en soepel. Pure ontspanning voor de gestreste huid.
 
 

                BODY

Neck & More 100 ml   186,00€
Hoogwaardige anti-agingcrème voor de gevoelige hals, decolleté en borstzone. Hydraterende complexen strekken de huid, verminderen droogte en rimpeltjes en waardevolle oliën uit exotische planten maken de huid zacht. Een bijzonder geschikt geschenk van de natuur is het ‘lifting’-extract van de West-Afrikaanse Kigelia-vrucht. Haar wetenschappelijk bewezen werking is zeer effectief voor een strakkere contourvorming van de borst.
Pro Body Exfoliator 200ml   39,00€
Een stimulerende dochegel met zeer kleine scrubdeeltjes om dode huidcellen zacht te verwijderen. Malachiet, boordevol antioxidanten beschermt de huid terwijl stimulerende essentiële oliën de zintuigen verkwikken. Verwijdert droge, ruwe huid en zorgt voor een zachte,gladde en soepele huid.
Revitalizing Lift-o-firm body 200ml   85,00€
Verzorging en verstevigingscrème voor het lichaam met een extreem hoog strak-element, verstevigt probleemzones zoals buik,borst , benen, billen en bovenarmen. De werkstof Synephrine (vetverbrander) uit de bittere sinaasappel gecombineerd met een complex van Coffein, L-Carnethine, Lecithine, abrikoos en sinaasappelolie zorgt voor een mooie, stevige en gladde huid. Deze crème is daarvoor de perfecte verstevigende crème tijdens een dieet.

                      HANDS

Hand Care 75 ml   24,00€
Rijke anti-aging-verzorgingscrème voor de handen. Een speciale combinatie van lipide beschermt het opslagvermogen van vochtigheid en verzorgingsstoffen van de huid tegen milieuinvloeden en voortijdige veroudering. Deze crème trekt direct in de huid.

                       SUN

Cellular Sun Protection SPF50 30 ml   79,00€
Een light weight zonnecrème met evenwichtige UVA- en UVB-filter beschermt de huid optimaal tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door zonlicht. Een vernieuwend DNA-herstellend complex versterkt het immuunsysteem en stimuleert het DNA-herstellingsmechanisme van de huid. Het resultaat is een veilige en gelijkmatige bruining van de huid en een efficiënte bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Tevens wordt de vorming van fijne lijntjes en rimpels voorkomen. Aan te brengen voor men de huid blootstelt aan de zon. De zachte textuur zorgt voor een goede opname en is geschikt voor een uiterst gevoelige huid die gemakkelijk vatbaar is voor een zonneallergie. Regelmatig aanbrengen voor een veilige bescherming.
                                          
                     
                         SUPPLEMENT
Intravital Plus (60 caps)  74,00€
Een cosmetisch voedingssupplement dat samengesteld werd met hoogwaardige ingredienten, volledig in overeenstemming met de recentste Europese gezondheidsvoorschriften. Deze Nieuwe en verbeterde samenstelling werd verrijkt met Biotine en kopergluconaat. Biotine bevordert de celgroei en de energieverwerking door het lichaam en speelt een belangrijke rol in de celstofwisseling. Kopergluconaat draagt bij tot het behoud van normaal bindweefsel en normaliseert de pigmentatie van de huid. Deze ingrediënten werden aangevuld met collageen, vitamine B1, B2, B3, B6 en B12, Vitamine C, OPC en coenzym Q10. Dit vernieuwende complex bevat alle vitamines die nodig zijn voor een efficiënte stofwisseling van de huidregeneratie.