THE SKIN CARE MAKEUP™ HYPOALLERGENIC & DERMATOLOGIST TESTED.

Jane Iredale, pionier in minerale make-up, ontwikkelt producten volgens de hoogste normen van integriteit. Met een aangeboren passie om het leven van vrouwen te verbeteren, bracht Jane in 1994 haar eerste minerale fond de teint, Amazing Base®, uit. Het betrof een make-up die de huid voedde. Jane veranderde hiermee voorgoed het panorama van de make-up industrie. Producten die één voor één gebaseerd zijn op het principe van actieve huidbescherming. De mooiste make-up is een gezonde huid. De mooiste make-up is een gezonde huid. Onze make-up is niet alleen maar een verbetering van de traditionele make-up; het is een nieuwe technologie.Daarom vormt alles wat wij ontwikkelen een aanvulling op huidverzorging.Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten.

Niet getest op dieren!

 

 

 FOUNDATIONS

 

Ontdek onze lijn van natuurlijke, lang houdende minerale foundations die uw huid voedt en beschermt, met een gelijkmatige en frisse teint als resultaat. Ontdek concealers die uw schoonheid onthullen in plaats van te verbergen. Geniet van onze matterende producten die de glans elimineren terwijl ze uw huid in evenwicht brengen. Verschillende formuleringen die aan uw behoeften beantwoorden, en in een brede waaier aan kleuren voor elke huidtype.

Naar productoverzicht

MAKE UP VOOR DE OGEN


Sublieme kleuren:
Van neutrale tinten tot knallende kleuren, je zal genieten van een duurzame uitstraling.
Maak kennis met onze make-up die een voedende werking biedt aan de gevoelige oogzone.
Je zal vinden wat je zoekt om jouw innerlijke schoonheid te accentueren.

Naar productoverzicht

BLUSHES, BRONZERS & HIGLIGHTERS

 

Stralend & mooi:
Onze blushes zijn ontworpen om u de hele dag lang te doen stralen. Expressieve zachte en natuurlijke tinten accentueren uw mooiste kenmerken en doen u nog meer stralen. Op zoek naar een manier om die zonovergoten look te krijgen zonder de nadelige effectenvan het zonebaden te ondervinden? De unieke interactie van onze mineralen met reflecterende eigenschappen geven je de felbegeerde "sunkissed" look.

Naar productoverzicht

LIPPEN

Soepele & sensuele lippen:
Accentueer, definieer en bescherm je kostbare lippen. Ontdek alles wat je nodig hebt om ze te behandelen met de grootste zorg in ons volledige assortiment van glossen, kleuren, plumpers, balsems, definers en potloden. Voeg extra pit toe aan je schoonheidsritueel met prachtige kleuren en verleidelijke afwerking zonder de lippen uit te drogen. Fun stuff!

Naar productoverzicht

MAKE UP ACCESSOIRES

 

Het juiste gereedschap voor het vak
Creëer je look zoals een professional. Onze penselen zijn ontworpen om zo effectief en zo zacht mogelijk voor de huid te zijn.
We hebben enkel de best beschikbare materialen gebruikt.


MAKE UP VERWIJDERREN


Verwijder snel en eenvoudig je make-up terwijl je huid gehydrateerd blijft.